Att matcha skinnjacka med datorväskan

Den som investerat i en hållbar och tidlös skinnjacka, har gjort ett statement att vara lite coolare och lite snyggare än alla andra. Men hur upprätthåller man den känslan?

Låt säga vid valet av datorväska? Går det att behålla en avslappnat tuff look även om det blir uppenbart att man är på väg till kontoret eller universitetssalarna? Jo, det går faktiskt. Lösningen är enkel. Man lär sig att matcha!

Det finns lyckligtvis en uppsjö av datorväskor att välja bland. Så möjligheterna att lyckas med sitt matchande är goda, oavsett om du exempelvis skulle önska en datorväska i konjaksfärgat läder eller i en slitstark bomullscanvas.

Du vill ha en datorväska som värnar om ett värdefullt arbetsredskap, men ingenting hindrar att det är en accessoar som även förhöjer din stilmedvetenhet och det intryck du skapar hos andra. Inte helt sällan använder man såväl skinnjackan som datorväskan nästan dagligen, då är det extra viktigt att du trivs med hela din outfit.

Man med skinnjacka och laptop

I skinnjackan finns detaljer att värna om vid valet av datorväska. Ett nybörjarknep är att välja en väska i liknande skinn som det jackan bär.

Att göra så kan funka, men det är långt ifrån nödvändigt och ibland är det inte alls att rekommendera.

Har du valt en skinnjacka med ett unikt skinn eller annorlunda färg, så försvinner det unika med ditt val om du samtidigt har samma läder på din väska.

Titta istället på skinnjackans detaljer, färger på metallspännen eller synligt foder. Kanske har skinnjackan annorlunda fickor eller diagonala sömmar. Leta efter liknande design på datorväskan.

Genom att matcha datorväskans detaljer med din skinnjacka blir looken subtil, men samtidigt helt rätt. Din klädstil skriker inte ”Jag har handlat skinnjacka och datorväska i samma butik!” utan det berättar med ett mer myndigt intryck ”Det här är jag”.