Brun Skinnjacka Herr

Brun Skinnjacka Herr – Letar du efter en brun skinnjacka så har du kommit till rätt ställe. Vi visar och presenterar allt från billiga rea jackor till exklusiva skinnjackor.

Efter en del tekniska problem så håller vi nu på att bygga sajten igen, medan vi jobbar med detta så rekommenderar vi att ni går direkt till dessa online butiker:

– – Stayhard – – – Bubbleroom – – – Nelly – –

En skinnjacka är nämligen ett ytterplagg som med lätthet kan hålla tio år. De som vårdar sin skinnjacka på rätt sätt kommer därför sluta använda den när man tröttnat på den – inte när den gått sönder som med andra jackor.

En stor fördel med skinnjackan är även att den blir finare med åren. En klassisk brun skinnjacka herr modell håller stilen i många år, del köper till och med skinnjackor som ser lite slitna ut just för att efterlikna detta slitage. Men det är inte bara ett naturligt slitage som kommer med åren utan även passformen. Skinnjackor är som en flaska vin – den blir bara bättre med åren.

Detta förutsatt att man tar hand om den förstås. För det första ska skinnjackor alltid hängas på galge och aldrig över något varmt som kan torka ut skinnet. För det andra är regn ingen fara men en blöt jacka bör torkas av med en mjuk trasa för att inte vätan ska tränga in i skinnet. Man bör även impregnera jackan, helst två gånger per år, med speciellt skinnfett som går att köpa hos alla återförsäljare av skinnprodukter. Så ta vara på din bruna skinnjacka – den tar vara på dig.