Presenttips: skinnförkläde!

Anledningarna till att bära läder kan göras många. Det är snyggt, varmt, enkelt, funkar med allt och är lätt att hålla rent. Medan skinnjackan är den solklara modevinnaren finns det så många andra produkter där materialet också passar utmärkt tack vare dess slitstarka egenskaper. Läder används mycket ofta i handskar, väskor och bilsäten. Men det finns också andra användningsområden som man inte lika ofta tänker på.

Jag surfade runt lite här om dagen och hittade en mycket intressant produkt som jag inte riktigt tänkt på skulle passa för läder men som nu känns självklar. Jag var nämligen på jakt efter en present åt en vän till mig som fyller jämnt. Nu får vi se om det blir den här godbiten för den är eventuellt lite väl dyr. Men som sagt, den är åt en vän som fyller jämnt och jag tänker att vi kan gå ihop några vänner och dela på den.

Det som jag hittade var ett supersnyggt förkläde i läder! Jag blev alldeles förtjust i det och ser framför mig hur det kan användas på sommaren vid grillen. Och som sagt eftersom det är i läder finns det en hel del fördelar med det – bland annat är det hur enkelt som helst att bara torka av och det håller sig rent och snyggt istället för att man ska stå och stånka och få fläckar som lortar ner förklädet. Tror att detta kan bli en riktigt, riktigt rolig present!

Jag hittade läderförklädet på en sajt med hundratals presenttips. Det som var väldigt trevlig med den sajten var att layouten var formad lite så att det kändes som att man fönstershoppade! Man kan hålla musen över bilderna och få upp lite snabb information om presenten så att man slipper kicka in och tillbaka på varje produkt. Jag tycker det här var en jättebra sajt att använda i ett sådant här syfte eftersom det är som att brainstorma efter något kul och man kan se det visuellt framför sig. Det där med att hitta presenter är alltid ett projekt att ta sig an och jag uppskattar verkligen all den hjälp man kan få.

Jag ville gärna hitta något kul i skinn/läder så jag sökte bara i sökrutan på sajten efter skinn och så hittade sajten alla artiklar som var relevanta för mig. Superbra! Rekommenderar verkligen alla starkt att besöka sajten om man behöver lite idéer för vad för present man vill ge bort.