Skinnjackor – Fler Färger

Skinnjackor i olika färger – Vilken färg vill du ha på din skinnjacka? Röd, Grön, Blå, Vit eller Grå? Oavsett vad du är ute efter finns det idag en färg och nyans för alla smaker.

Efter en del tekniska problem så håller vi nu på att bygga sajten igen, medan vi jobbar med detta så rekommenderar vi att ni går direkt till dessa online butiker:

– – Stayhard – – – Bubbleroom – – – Nelly – –

De röda skinnjackorna är på stark frammarsch vilka både finns i de lugnare mörkröda nyanserna samt i den mer starka pastellfärgen. Vilken skinnjacka som passar bäst är helt beroende på vem man är och vad man vill förmedla med sin jacka.

De blå skinnjackorna finns även de i olika nyanser och modeller. Det som är specifikt dessa är att många rör sig mot kategorin baseballjacka. De är tillverkade i skinn samtidigt som de kan ha flera tygdetaljer och liknar till viss del de klassiska baseballjackorna.

En vit skinnjacka upplevs ofta som ett mycket stilrent plagg och förmedlar en säker och ärlig känsla. Jackan passar därmed lika bra på jobbet som till vardags och till fest. Dock så är dessa ganska ovanlig inom herr kategorien, det finns fler att välja på för kvinnor, titta in på ”Skinnjackor med Färg”.

Utöver dessa tre färger är det lätt att hitta skinnjackor i bland annat grönt, orange och grått. Färgerna och nyanserna av dem är nästan lika många som antalet modeller. Frågan är bara – vilken färg är du?