Svart Skinnjacka Herr

Svart Skinnjacka Herr – En klassisk svart skinnjacka herr modell är kanske det mest tidlösa plagg som finns. De började bli populära efter andra världskriget och har sedan dess behållit sin popularitet.

Efter en del tekniska problem så håller vi nu på att bygga sajten igen, medan vi jobbar med detta så rekommenderar vi att ni går direkt till dessa online butiker:

– – Stayhard – – – Bubbleroom – – – Nelly – –

Utbudet på modeller var inte så stort i början och priset var relativt högt. Men när antalet modeller och efterfrågan ökade kunde skinnjackorna snart massproduceras vilket pressade ner priserna framförallt under 90-talet och framåt.

Idag kan den svarta skinnjackan ses i mängder av olika sammanhang. Med nitar, remmar eller ryggtryck är det fortfarande ett tufft plagg som markerar vilken subkultur man tillhör. Detta samtidigt som en klassisk svart jacka kan vara ett vanligt plagg hos ”medelsvensson” på väg till eller från jobbet. Då bärs jackan snarare för dess värmande och hållbara egenskaper snarare än en markering på grupptillhörighet. Plagget har en ytterligare viktig egenskap – Det är snyggt med en svart skinnjacka!

Även inom affärsvärlden finns det många som väljer en svart skinnjacka som ytterplagg. Dessa jackor brukar vara mycket stilrena och utan speciellt många attiraljer. I dessa fall blir jackan en statussymbol som visar på karriär och en vilja att genomföra viktiga affärer.

Frågan är om det finns något plagg med den popularitet i så många olika samhällsklasser och subgrupper som just den svarta skinnjackan. Så med en sådan jacka kan du i alla fall vara säker på en sak – du passar in. Sedan är det bara upp till att välja jacka som avgör var du passar in.