Två vägar till rabatt på skinnjackan

Då skinnjackor är relativt dyra kan det vara smart att utnyttja de vägar som finns för att få ner priset. Självklart kan man söka efter reor och andra rabatter men utöver det finns två vägar att gå för att nästan alltid kunna pressa priset ytterligare.

Rabattkoder: Fysiska butiker erbjuder ofta rabattkuponger som kan klippas ut ur reklamtidningar och broschyrer. När det kommer till onlinebutiker är det istället rabattkoder som används. Dessa kan hittas i nyhetsbrev, på E-butikens hemsida och i annonser på nätet. Men då måste man leta. En betydligt enklare väg att gå är att besöka någon sida som samlar koder till E-butiker. Fördelen med dessa sidor är att allt finns på samma ställe och att man därmed inte behöver leta sig fram till rätt kod hos rätt butik. Här finns istället allt presenterat på ett och samma ställe.

Det är inte sällan som dessa sidor har 300-400 olika E-butiker representerade och de koder som aktiva för dessa. Den som vill ha en kod söker efter den butik man vill handla på och ser därefter direkt vilka koder som kan användas.

Vissa butiker har även flera rabattkoder aktiva samtidigt. Därmed blir man som konsument tvungen att tänka till lite beroende på vad som är bäst att utnyttja. Är det 100kr på hela köpet eller 10% på hela köpet? Eller kanske att man får ett knivset på köpet?

Men oavsett så är det en bra väg att gå för att få rabatt på det som handlas online. Nu är det inte alla butiker som har koder men många använder sig av detta för att ge rabatt.

Kreditkort: De finns flera kreditkort med bonusfunktion. Det vanligaste är att man får 1% i bonus på allt som köps. Det betyder därmed att den som köper för 1000kr får 10kr tillbaka. Visserligen inte så stora summor på enskilt köp men eftersom kreditkortet används för de flesta inköp blir bonusen relativt stor i längden. Utöver det finns fördelen att köpa med kreditkort då detta ger en större säkerhet vid E-handel. Man ligger aldrig ute med pengar innan man fått varan och dessutom ingår det ofta speciella försäkringar med kreditkortet som gör att varorna är försäkrade lite extra den första månaden m.m.